036 848 11 21

Carl Verheijen boeken

Voormalig schaatser Carl Verheijen wist als specialist op de lange afstanden vijf maal wereldkampioen te worden. Daarnaast veroverde hij medailles op de Olympische Spelen. Sinds hij gestopt is als schaatser, is Carl Verheijen te boeken als spreker. In zijn lezingen heeft hij het over onderwerpen als grenzen verleggen, motiveren en samenwerking.

Geneeskunde
Verheijen deed voor het eerst van spreken als schaatser toen hij in 1997 de Winter Universiade in Muju Chonju won. In de beginjaren volgde hij naast het schaatsen bovendien een studie geneeskunde.

In aanloop naar de Spelen van Nagano, liet hij zijn studie echter varen en koos hij definitief voor de topsport. Niet zonder succes, want Verheijen werd in 2001 voor het eerst wereldkampioen op de tien kilometer en pakte het zilver op de vijf kilometer tijdens de wereldkampioenschappen afstanden. Hij wist gedurende zijn loopbaan nog eenmaal wereldkampioen op de tien kilometer te worden en pakte tevens drie keer goud met de ploegenachtervolging. Ook won hij meerdere zilveren en bronzen medailles tijdens EK’s en WK’s Allround. In 2005 reed hij bovendien een wereldrecord op de tien kilometer en datzelfde jaar vestigde hij in Heerenveen een baanrecord op de 5000 meter.

Olympische Spelen
Tijdens de Olympische Spelen in Turijn werd hij vierde op de vijf kilometer en won hij op de tien kilometer en de ploegenachtervolging het brons.

In 2010 besloot Verheijen een punt achter zijn loopbaan te zetten. Sindsdien kunt u hem inhuren als spreker. Neem voor meer informatie over Carl Verheijen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Carl Verheijen boeken

Voor prijzen het inhuren van Carl Verheijen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Carl Verheijen, sprekersburo Carl Verheijen, boekingen Carl Verheijen, boekingskantoor Carl Verheijen, prijs Carl Verheijen, Carl Verheijen boeken, Carl Verheijen huren, Carl Verheijen inhuren, Carl Verheijen kosten