036 848 11 21

Carl Rohde boeken

Cultureel-sociologisch onderzoeker Carl Rohde werd in 2010 uitgeroepen tot trendwatcher van het jaar. De academisch trendwatcher en onderzoeker aan de Universiteit van Utrecht is dan ook een interessant spreker. Groepen die Carl Rohde inhuren als spreker of dagvoorzitter krijgen tijdens zijn lezingen alles te horen over mentaliteitstrends.

Wetenschappelijk onderzoek
Rohde deed jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar de zogenoemde soft spots van generaties. Zo bestudeerde hij de computergame-generatie, jongvolwassenen, dertigers en babyboomers. Hij keek naar hun verlangens ambities, zorgen en interesses. Al zijn bevindingen deelt hij als spreker in bijzondere, op maat gemaakte lezingen.

Reputatie
Vanwege zijn vlekkeloze reputatie wordt hij wereldwijd ingeschakeld voor lezingen door bedrijven, communicatiebureau ’s  en ministeries. Als geen ander weet hij de mentaliteitstrends te vertalen naar het kader dat interessant is voor de betreffende organisatie. Op basis daarvan verzorgt hij op maat gemaakte presentaties.

Wilt u Carl Rohde boeken als spreker? Hij weet alles van mentaliteitstrends binnen de samenleving als geheel, binnen generaties en binnen afzonderlijke doelgroepen. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Carl Rohde boeken

Voor prijzen het inhuren van Carl Rohde kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Carl Rohde, sprekersburo Carl Rohde, boekingen Carl Rohde, boekingskantoor Carl Rohde, prijs Carl Rohde, Carl Rohde boeken, Carl Rohde huren, Carl Rohde inhuren, Carl Rohde kosten