036 848 11 21

Carl Meijer boeken

Carl Meijer is een jonge ondernemer die diverse producten op de markt bracht die wereldwijd een succes werken. U kunt Carl Meijer inhuren als spreker. In zijn lezingen kan hij vertellen over internationaal ondernemen op jonge leeftijd, social media, onderwijs, e-marketing, e-commerce en distributie.

Zestien jaar
Meijer was al van jongs af en geïnteresseerd in zaken doen en op zesjarige leeftijd zat hij voor zijn ouderlijk huis met groentewinkeltje. Tien jaar later startte hij zijn eerste eigen bedrijf. Met goede ideeën en slimme investeringen wist hij in korte tijd uit te groeien tot een vermogende jonge zakenman.

Het eerste bedrijf van Meijer richtte zich op de ontwikkeling, publicatie en marketing van websites voor bedrijven en particulieren. Na twee jaar wist hij de onderneming met een flinke winst te verkopen en ging hij zich richten op het aan de man brengen van innovatieve producten. Zo bracht hij een plastic bloemenvaas op de markt, die onder warm water kon worden gevormd en ook handelde hij in een magische kerstboompjes die binnen twaalf uur uitgroeien tot een lengte van 12 centimeter. De producten werden, mede door het unieke distributiesysteem van Meijer een groot succes.

Lezingen
Als spreker vertelt Meijer op boeiende wijze op zijn ervaringen. Zijn lezingen stelt hij af op de samenstelling en leeftijd van zijn publiek en hij denkt met zijn opdrachtgevers mee over de invulling van de presentatie. Daarnaast beschikt hij over de nodige humor en passie. Ook weet hij als dagvoorzitter te zorgen voor boeiende discussies en weet hij met de juiste vragen relevante informatie naar boven te halen.

Wilt u Carl Meijer inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over deze jonge ondernemer contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Carl Meijer boeken

Voor prijzen het inhuren van Carl Meijer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Carl Meijer, sprekersburo Carl Meijer, boekingen Carl Meijer, boekingskantoor Carl Meijer, prijs Carl Meijer, Carl Meijer boeken, Carl Meijer huren, Carl Meijer inhuren, Carl Meijer kosten