036 848 11 21

Carl Huybrechts boeken

De Vlaamse sportpresentator Carl Huybrechts is bekend van sportprogramma’s als Sportweekend en verscheen op de televisie tijdens tal van EK’s en WK’s. In Nederland was hij onder andere commentator bij Studio Sport en verscheen hij regelmatig in Villa BvD. Carl Huybrechts is beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij onder andere over zijn ontmoetingen met grootheden als Johan Cruyff, Mohammed Ali, Dick Advocaat en Tom Jones.

Sportcommentator
Huybrechts was van 1977 tot 1994 de vaste presentator van het Vlaamse televisieprogramma Sportweekend. Tijdens de WK 2006 en EK 2008 was hij commentator op VT4. Sinds 2009 is hij presentator van het Franstalige Studio 1 op La Deux. Verder is hij sinds 1985 de vaste presentator van het programma Night of the Proms.

In Nederland was Huybrechts onder andere te zien in het praatprogramma TV 3. In 1998 werkte hij voor Studio Sport en mocht hij onder andere het Wereldkampioenschap in Frankrijk verslaan. Ook schoof hij zo nu en dan aan bij Villa BvD, van Frits Barend en Henk van Dorp.

Boeken
Huybrechts schrijft verder columns voor diverse tijdschriften. Ook heeft hij enkele boeken op zijn naar staan. Zo schreef hij een boek over collega-voetbalcommentator Rik de Saedeleer. Na deze publicatie had hij de smaak te pakken en bracht hij nog drie boeken uit. Sinds 2013 is hij ook nog eens gemeenteraadslid in Brasschaat.

Tevens is hij veel te vinden op congressen en seminars, waar hij vertelt over zijn ervaringen met grote namen uit de sport- en muziekwereld. Wilt u Carl Huybrechts inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Carl Huybrechts boeken

Voor prijzen het inhuren van Carl Huybrechts kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Carl Huybrechts, sprekersburo Carl Huybrechts, boekingen Carl Huybrechts, boekingskantoor Carl Huybrechts, prijs Carl Huybrechts, Carl Huybrechts boeken, Carl Huybrechts huren, Carl Huybrechts inhuren, Carl Huybrechts kosten