036 848 11 21

Caimin Douglas boeken

Voormalig atleet Caimin Douglas nam als sprinter diverse malen deel aan de Olympische Spelen. Nu kunt u hem boeken als spreker. Hij vertelt in zijn lezingen op boeiende wijze over zijn ervaringen als topsporter en over werken in teamverband.

De in Rotterdam geboren Douglas verhuisde op vijfjarige leeftijd naar Curaçao, waar zijn vader vandaan kwam. Daar ging hij voetballen en schopte het zelfs tot het Antilliaans juniorenelftal. Uiteindelijk bleek het voetballen de basis voor een glansrijke carrière als atleet.

Atletiek
Douglas maakte de overstap naar atletiek en tijdens een wedstrijd in Puerto Rico trok hij met zijn prestaties de aandacht van de Universiteit van Texas in El Paso, waar hij vervolgens naartoe ging.

In 2000 nam hij namens de Nederlandse Antillen voor het eerst deel aan de Olympische Spelen. Sinds 2002 kwam hij vervolgens uit voor Nederland. In 2003 maakte hij deel uit van het estafetteteam dat op de 4×100 meter op het WK in Parijs een bronzen medaille won.

Met de estafetteploeg was hij tevens present op de Olympische Spelen in Athene. Bovendien studeerde hij dat jaar af aan de Universiteit van Texas. In 2008 nam Douglas opnieuw deel aan de Spelen. Helaas zorgde een verkeerde wissel in Peking voor diskwalificatie.

Nederlands kampioen
Behalve in de estafetteteams was Douglas ook op individuele nummers succesvol. Zo werd hij in 2001 en 2002 Nederlands kampioen op de 200 meter. In 2006 en 2010 lukte hem dit op de 100 meter. In 2011 besloot hij door een rugblessure te stoppen als atleet.

Sindsdien richt hij zich op het trainen van de jeugd en geeft hij lezingen. Wilt u Caimin Douglas boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Caimin Douglas boeken

Voor prijzen het inhuren van Caimin Douglas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Caimin Douglas, sprekersburo Caimin Douglas, boekingen Caimin Douglas, boekingskantoor Caimin Douglas, prijs Caimin Douglas, Caimin Douglas boeken, Caimin Douglas huren, Caimin Douglas inhuren, Caimin Douglas kosten