036 848 11 21

Buddy Vedder boeken

Buddy Vedder inhuren of boeken

Een goede presentatievaardigheid is een kernkwaliteit voor een acteur of musicalster. Buddy Vedder kan hierover meepraten, want het presenteren zit dit enthousiaste multitalent in het bloed. Hij vergaarde bekendheid als ster in verschillende musicals en televisieprogramma’s en maakt inmiddels furore als spreker en presentator tijdens uiteenlopende evenementen.

Buddy Vedder: van musicalster tot spreker en presentator

Dat Buddy Vedder het presentatievak in zou rollen, was niet altijd een vanzelfsprekendheid. Al op jonge leeftijd ontwikkelt hij een passie voor dans en muziek, wat uitmondt in een studie aan de roemruchte Frank Sanders Academie in Amsterdam. De beste docenten leren hem hier de fijne kneepjes van het vak.

Al tijdens zijn studietijd beklimt hij het podium en neemt hij deel aan voorstellingen als Waar gaan we heen, Wij zijn er geweest, Het Pakt en Straks bekend in Carré. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt hij indruk met solo-optredens zoals De Fantast, Ik Hout Van Jou en Jens! Ook neemt hij deel aan de succesvolle theatertour Heerlijk Duurt Het Langst.

Zijn liefde voor dans komt naar voren als hij tijdens zijn studie aan de Frans Sanders Academie ook een dansopleiding volgt bij Dansacademie Lucia Marthas. Het resultaat mag er zijn, want in 2016 wint hij het populaire televisieprogramma Dance Dance Dance en verovert hij de harten van de Nederlandse kijker met zijn spontaniteit en danskunsten.

Acteur Buddy Vedder boeken als dagvoorzitter

De ster van Buddy Vedder rijst snel en zijn veelbelovende carrière brengt hem steeds vaker bekendheid op televisie. Dit krijgt een vervolg als hij gevraagd wordt voor een vaste rol als Rover Dekker in de Nederlandse televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden. In deze periode verzorgt hij tevens stemoptredens in verschillende animatieseries.

Na deze successen willen steeds meer bedrijven hem boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens evenementen. Ook televisieomroepen weten zijn presentatiekunsten op waarde te schatten en in 2015 presenteert hij het muziekprogramma Zapp Kids Top 20. Als presentator van de grootschalige Tina-dag bewijst hij in 2016 probleemloos grotere events in goede banen te kunnen leiden.

Contact leggen met presentator Buddy Vedder

Heeft u vragen over het boeken van Buddy Vedder of wilt u deze enthousiaste televisiepersoonlijkheid direct inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw bijeenkomst? Aarzel dan niet en informeer bij Sprekersbureau naar de uitgebreide mogelijkheden.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Buddy Vedder boeken

Voor prijzen het inhuren van Buddy Vedder kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Buddy Vedder, sprekersburo Buddy Vedder, boekingen Buddy Vedder, boekingskantoor Buddy Vedder, prijs Buddy Vedder, Buddy Vedder boeken, Buddy Vedder huren, Buddy Vedder inhuren, Buddy Vedder kosten