036 848 11 21

Bryan Roy boeken

Voormalig linksbuiten Bryan Roy speelde voor topclub Ajax en het Engelse Nottingham Forrest. Voor het Nederlands Elftal kwam hij uit op de WK’s van 1990 en 1994 en het EK in 1992. Tegenwoordig is hij jeugdtrainer en bovendien kunt u  Bryan Roy inhuren als spreker. Tevens is hij regelmatig te zien als analist.

Ajax
Roy speelde in zijn jeugd bij amateurclub Blauw-Wit, waarna hij naar Ajax verhuisde. Hier maakte hij in 1987 zijn debuut in het eerste, toen hij direct het net wist te vinden tegen FC Twente. Tot 1993 speelde Roy voor Ajax en gedurende deze periode groeide hij uit tot international.

In 1993 vertrok hij naar het Italiaanse Foggia. Gedurende deze periode was hij actief op het WK in de VS. Na het WK werd hij aangetrokken door Nottingham Forrest. Bij deze club was hij zeer succesvol en bereikte hij onder andere de derde plaats in de Premier League.

Na drie seizoenen in Engeland verkaste Roy vervolgens naar Duitsland, waar hij ging spelen voor Hertha BSC. In 2000 keerde hij nog korte tijd terug in Nederland om te spelen voor NAC.

Oranje
In totaal heeft Roy 32 keer in Oranje gestaan en in deze interlands 12 keer gescoord.

Tegenwoordig is Bryan Roy jeugdtrainer bij Ajax. Daarnaast treedt hij veelvuldig op als analist.

Wilt u Bryan Roy boeken als spreker? Neem voor boekingen of meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bryan Roy boeken

Voor prijzen het inhuren van Bryan Roy kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bryan Roy, sprekersburo Bryan Roy, boekingen Bryan Roy, boekingskantoor Bryan Roy, prijs Bryan Roy, Bryan Roy boeken, Bryan Roy huren, Bryan Roy inhuren, Bryan Roy kosten