036 848 11 21

Bruno Fabre boeken

Bruno Fabre is een financieel- en communicatiedeskundige en daarnaast ook een expert op het gebied van sociale en psychologische werking van de hersenen. U kunt Bruno Fabre boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen legt hij onder andere uit hoe banken en financiële adviseurs alleen maar succesvol kunnen zijn als zij ingrijpend veranderen.

Kunstmatige intelligentie
Fabre werd in Frankrijk geboren maar werkt al jarenlang in Nederland. In zijn geboorteland studeerde hij af in Kunstmatige intelligentie, waarna hij in Nederland voor multinationals ging werken. Als financieel planner was hij verantwoordelijk voor het opbouwen en beschermen van eigendom van de bedrijven.

Vanuit zijn interesse in beïnvloedingstechnieken doet hij onderzoek naar de sociale en psychologische werking van de hersenen. In zijn boek Bankroots 2020 beschrijft Fabre dat bankiers en financiële adviseurs alleen succes kunnen hebben als zij hun cultuur drastisch veranderen.

Innovation manager
Tegenwoordig is Fabre werkzaam als innovation manager voor ABN Amro. Daarnaast is hij de eigenaar van Bright ID, een bedrijf dat zorgt voor innovatie binnen bedrijven.

Bruno Fabre is tevens een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Tijdens zijn lezingen zet hij zijn verhaal kracht bij door middel van beeld en geluid. Wilt u Bruno Fabre inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bruno Fabre boeken

Voor prijzen het inhuren van Bruno Fabre kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bruno Fabre, sprekersburo Bruno Fabre, boekingen Bruno Fabre, boekingskantoor Bruno Fabre, prijs Bruno Fabre, Bruno Fabre boeken, Bruno Fabre huren, Bruno Fabre inhuren, Bruno Fabre kosten