036 848 11 21

Brigitte Paulissen boeken

Brigitte Paulissen is adviseur en trainer op het gebied van veranderingsprocessen. Zij spoort mensen aan tot persoonlijke verandering. Bij Sprekersbureau.com kunt u Brigitte Paulissen boeken als spreker of dagvoorzitter.

Bri-Energy
Tijdens haar lezingen deelt Paulissen haar persoonlijke en bedrijfsmatige ervaringen met haar luisteraars. Paulissen is onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van het label Bri-Energy. Daarnaast is zij mede-eigenaar van het bedrijf Nederzandt en een van de initiatiefnemers van De Beukelaar Storytellers. Als ondernemer en in haar andere functies vergt Paulissen altijd het uiterste van zichzelf.

Als spreker weet Paulissen grote en kleine groepen in beweging te krijgen en creëert zij betrokkenheid. Haar aanpak vormt een combinatie tussen interactie, durf, het tonen van kwetsbaarheid en een vleugje humor.

Storyteller
Naast trainer is zij ook een storyteller. Op kleinkunstachtige wijze brengt zij boodschappen op het gebied van ondernemerschap over op haar publiek. Met haar programma Bri-Draait Door! is zij zelfs cabaretcoach.

Kortom Brigitte Paulissen is de veelzijdigheid zelve. Tijdens evenementen blijft zij altijd waarnemen en zodoende is zij in staat om snel te schakelen.

 

Wilt u Brigitte Paulissen boeken als spreker of dagvoorzitter? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Brigitte Paulissen boeken

Voor prijzen het inhuren van Brigitte Paulissen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Brigitte Paulissen, sprekersburo Brigitte Paulissen, boekingen Brigitte Paulissen, boekingskantoor Brigitte Paulissen, prijs Brigitte Paulissen, Brigitte Paulissen boeken, Brigitte Paulissen huren, Brigitte Paulissen inhuren, Brigitte Paulissen kosten