036 848 11 21

Bridget Maasland boeken

Als pittige televisiepersoonlijkheid werd Bridget Maasland bekend met programma’s bij TMF en BNN. U kunt Bridget Maasland inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator op een evenement of bijeenkomst.

Al op jonge leeftijd verscheen Maasland voor het eerst op televisie. Dit gebeurde in het reclamefilmpjes met de boodschap ‘Snoep verstandig, eet een appel’. Hierop volgde een carrière als fotomodel, onder andere in Barcelona.

TMF
Maasland keerde terug op de tv als danseres en assistente in het programma Man O Man met Hans Kraay jr. Vervolgens leerde het grote publiek haar kennen als VJ bij muziekzender TMF.

Na enkele jaren als presentatrice bij TMF stapte Maasland over naar jongerenomroep BNN. Hier verscheen zij in programma’s als BNN at Work, Lijst 0 en de Nationale IQ Test. Ook schitterde zij met Katja Schuurman in Katja vs. Bridget.

Talpa
In 2005 ging Maasland voor de nieuwe televisiezender Talpa van John de Mol werken. Hier werd zij de presentatrice van Big Brother en ook presenteerde zij Je leven in de steigers en het nieuwsprogramma NSE. Samen met Cees Geel was zij bovendien verantwoordelijk voor de talkshow Het Land van Maas en Geel.

Ook was zij te zien in programma’s als Hoe word ik een beroemde hond? en Hoe word ik een Gooische vrouw?. In 2007 ging Maasland voor RTL werken. Zij presenteerde onder ander RTL Boulevard en Lekker Slim!. Sinds 2012 is zij bij SBS6 een van de presentatoren van Shownieuws.

Bridget Maasland is daarnaast beschikbaar als spreker en dagvoorzitter voor bedrijven, organisaties en evenementen. Wilt u Bridget Maasland inhuren? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bridget Maasland boeken

Voor prijzen het inhuren van Bridget Maasland kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bridget Maasland, sprekersburo Bridget Maasland, boekingen Bridget Maasland, boekingskantoor Bridget Maasland, prijs Bridget Maasland, Bridget Maasland boeken, Bridget Maasland huren, Bridget Maasland inhuren, Bridget Maasland kosten