036 848 11 21

Brian Farley boeken

Brian Farley is een honkbalcoach die in 2011 met het Nederlands elftal wereldkampioen werd. U kunt hem bovendien inhuren als spreker. Enthousiast vertelt hij over het behalen van succes, leidinggeven, samenwerken en teambuilding.

Honkbal
Farley was zelf een getalenteerd honkballer, maar door een hardnekkige schouderblessure schopte hij het nooit tot de prestigieuze Major League in zijn thuisland Amerika.

Wel speelde hij op hoog niveau in Australië en in Nederland. Zo kwam hij uit voor RCH uit Heemstede, waar hij tot 1992 actief was als speler/coach. Vervolgens speelde hij bij Twins uit Oosterhout, waar hij tevens speler/coach was.

Wereldkampioen
In 1998 werd hij hoofdcoach van HCAW uit Bussum en vervolgens was hij jarenlang in diverse functies betrokken bij het Nederlands honkbalteam. Zo was hij assistent coach, benching coach en pitching coach. In 2010 werd hij bondscoach en onder de leiding van Farley werd Oranje in 2011 wereldkampioen.

In 2013 deed Farley een stapje terug om meer tijd met zijn gezin door te brengen en sindsdien is hij verbonden aan het CIOS College in Haarlem. Daarnaast is Brian Farley regelmatig actief als spreker. Wilt u deze topcoach boeken voor lezingen of een bijeenkomst? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Brian Farley boeken

Voor prijzen het inhuren van Brian Farley kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Brian Farley, sprekersburo Brian Farley, boekingen Brian Farley, boekingskantoor Brian Farley, prijs Brian Farley, Brian Farley boeken, Brian Farley huren, Brian Farley inhuren, Brian Farley kosten