036 848 11 21

Bram Moszkowicz boeken

De uit een bekend advocatengeslacht stammende Bram Moszkowisz was een van de bekendste strafpleiters van Nederland. Zo verdedigde hij cliënten als Cor van Hout, Willem Holleeder, Geert Wilders en Desi Bouterse. U kunt Bram Moszkowicz inhuren als spreker en dagvoorzitter. Hij kan in zijn lezingen vertellen over juridische kwesties, maar ook over tegenslagen en hoe daarmee om te gaan.

Familie
Dat Moszkowicz in de advocatuur belandde was geen verrassing. Zijn vader was een gerenommeerd advocaat en ook zijn broers en vele andere familieleden werkten als juristen en strafpleiters.

Tijdens zijn studie viel Bram Moszkowicz al op door zijn ijverige houding en formele gedrag en toen hij werkzaam was als advocaat wist hij al snel spraakmakende zaken te behandelen. Zo verdedigde hij Cor van Hout en Willem Holleeder. Later was hij ook de raadsman van Desi Bouterse en stond hij Geert Wilders bij.

Televisie
Dankzij zijn uitgesproken persoonlijkheid en stijlvolle uitstraling werd hij bovendien een geliefde televisiepersoonlijkheid. Zo schoof hij regelmatig aan als strafrechtexpert in programma’s als Pauw & Witteman. Ook is hij regelmatig te zien in entertainmentprogramma RTL Boulevard.

Toch is het leven van Moszkowicz niet alleen maar rozengeur en maneschijn. In 2013 bepaalde het Hof van Discipline dat de eigenzinnige Moszkowicz te vaak de regels aan zijn laars had gelapt en de beroemde advocaat werd uit zijn ambt gezet. Moszkowicz erkende achteraf enkele fouten gemaakt te hebben, maar zegt daarvan geleerd te hebben.

Als spreker kan hij uit ervaring zijn luisteraars vertellen over vallen en opstaan. Uiteraard treedt hij ook op als juridisch expert. Wilt u Bram Moszkowicz inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bram Moszkowicz boeken

Voor prijzen het inhuren van Bram Moszkowicz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bram Moszkowicz, sprekersburo Bram Moszkowicz, boekingen Bram Moszkowicz, boekingskantoor Bram Moszkowicz, prijs Bram Moszkowicz, Bram Moszkowicz boeken, Bram Moszkowicz huren, Bram Moszkowicz inhuren, Bram Moszkowicz kosten