036 848 11 21

Braamhaar & Schildkamp boeken

Eric Braamjaar is een Nederlandse topscheidsrechter die jarenlang wedstrijden  op het allerhoogste niveau floot. Benno Schildkamp is schrijver van het boek Voetballend ondernemen. Samen vormen zij een uniek duo dat lezingen geeft over de overeenkomst tussen voetbal en het bedrijfsleven. U kunt Braamhaar & Schildkamp boeken als spreker of dagvoorzitter.

Scheidsrechter
Scheidsrechter Braamhaar floot honderden wedstrijden op allerhoogste niveau. Zo was hij actief in de Champions League en floot hij kwalificatiewedstrijden voor het WK en EK. Vanwege de leeftijdsgrens moest hij in 2011 stoppen als scheidsrechter voor de UEFA en FIFA. Zijn laatste internationale wedstrijd was Celtic – Atletico Madrid. Naast zijn loopbaan als scheidsrechter is hij werkzaam voor de scheidsrechtersopleiding van de KNVB en geeft hij trainingen, lezingen en workshops voor het bedrijfsleven.

Benno Schildkamp is directeur van het bedrijf Food Connect uit Almelo en heeft een moderne managementfilosofie ontwikkeld. Met het Stadion Als Spiegel-model gebruikt hij de wetten van het voetbal in het bedrijfsleven. Food Connect werd hierdoor in 2012 uitgeroepen tot Slimste bedrijf van Nederland. Over zijn managementfilosofie schreef Schildkamp het boek Voetballend ondernemen. Daarnaast geeft hij lezingen en trainingen voor het bedrijfsleven.

Anekdotes
Als duo is Schildkamp & Braamhaar in te huren voor lezingen. Hun programma zit vol met anekdotes over teambuilding, leiderschap en klantgerichtheid. Ook vertellen zij hoe om te gaan met tegenslagen en hebben het over presteren op het juiste moment.

Als geen ander kunnen Braamhaar & Schildkamp hun luisteraars motiveren. Daarnaast weet Braamhaar als scheidsrechter en Schildkamp als directeur, hoe belangrijk duidelijk communiceren is. De lezingen van het tweetal hebben bovendien de nodige humor.

Wilt u Braamhaar & Schildkamp inhuren als spreker of hen boeken als dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Braamhaar & Schildkamp boeken

Voor prijzen het inhuren van Braamhaar & Schildkamp kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Braamhaar & Schildkamp, sprekersburo Braamhaar & Schildkamp, boekingen Braamhaar & Schildkamp, boekingskantoor Braamhaar & Schildkamp, prijs Braamhaar & Schildkamp, Braamhaar & Schildkamp boeken, Braamhaar & Schildkamp huren, Braamhaar & Schildkamp inhuren, Braamhaar & Schildkamp kosten