036 848 11 21

Boom Chicago boeken

Boom Chicago is een humoristisch improvisatiegezelschap dat oorspronkelijk uit Amerika komt. Bedrijven en organisaties die Boom Chicago inhuren zijn gegarandeerd van een spetterende voorstelling van deze improvisatietalenten. De programma’s die het gezelschap jaarlijks schrijft sluiten aan op de actualiteit.

Chicago
Boom Chicago werd in 1993 opgericht door een groep Amerikanen die, onder leiding van Andrew Moskos en artistiek  leider Jon Rosenfeld, shows gingen spelen voor de vele Engelstalige bezoekers in Amsterdam. Het gezelschap is vernoemd naar hun thuisstad Chicago.

Boom Chicago treedt sinds 2013 op in het Rozentheater in Amsterdam. Het gezelschap was daarvoor te bezichtiging in de Chicago Social Club, het voormalig Leidseplein Theater. Daarnaast verzorgen zij jaarlijks wereldwijd meer dan tweehonderd speciale voorstellingen voor zakelijke evenementen.

Bedrijven
Door middel van de humor in de shows van Boom Chicago kunt u de impact van uw evenement vergroten. Het gezelschap gebruikt bedrijfs- en branche-informatie in een spannende mix van vooraf geschreven scènes en interactieve improvisaties. De programma’s van Boom Chicago duren zestig tot negentig minuten en zijn een ideaal middel om de aandacht te trekken en de boodschap van uw bedrijf te versterken.

 

Wilt u Boom Chicago inhuren voor uw evenement en genieten van een voorstelling waarbij inhoud, comedy en de boodschap gecombineerd worden? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Boom Chicago boeken

Voor prijzen het inhuren van Boom Chicago kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Boom Chicago, sprekersburo Boom Chicago, boekingen Boom Chicago, boekingskantoor Boom Chicago, prijs Boom Chicago, Boom Chicago boeken, Boom Chicago huren, Boom Chicago inhuren, Boom Chicago kosten