036 848 11 21

Björn Kuipers boeken

Björn Kuipers is een Nederlandse topscheidsrechter die diverse internationale wedstrijden op het allerhoogste niveau heeft gefloten. Zo was de arbiter actief tijdens de Champions League finale tussen stadgenoten Atletico en Real Madrid.

Supermarktmanager
Bovendien geeft hij ook nog leiding aan meerdere supermarkten in zijn woonplaats Oldenzaal. Ook kunt u hem inhuren als spreker. Als geen ander kan hij vertellen over teamspirit, omgaan met druk en leiding geven.

Björn Kuipers was zelf amateurvoetballer en werkte zich vervolgens op als scheidsrechter. Sinds 2009 behoort hij tot de top van het Europese scheidsrechtersgilde. Zowel nationaal als internationaal heeft hij sindsdien tal van topwedstrijden gefloten. Zo was hij actief tijdens het EK 2012 en floot hij de finale van de Europese Supercup, de finale van de UEFA Cup tussen grootmachten Chelsea en Benfica en de finale van de Confederations Cup tussen Brazilië en Spanje.

Champions League-finale
In 2014 zag hij de ogen van de wereld op zich gericht, toen hij de kraker tussen Atletico Madrid en Real Madrid in de finale van de Champions League mocht leiden. Die zomer was bovendien actief op het WK in Brazilië.

Als geen ander weet Björn Kuipers in zijn lezingen te vertellen hoe het is om onder grote druk de zaken in goede banen te leiden. Wilt u Björn Kuipers boeken als spreker? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Björn Kuipers boeken

Voor prijzen het inhuren van Björn Kuipers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Björn Kuipers, sprekersburo Björn Kuipers, boekingen Björn Kuipers, boekingskantoor Björn Kuipers, prijs Björn Kuipers, Björn Kuipers boeken, Björn Kuipers huren, Björn Kuipers inhuren, Björn Kuipers kosten