036 848 11 21

Bert van Leeuwen boeken

Bert van Leeuwen is een televisiepresentator die vooral bekend is van programma’s als That’s the question en Het Familiediner. Daarnaast is hij ook nog eens mede-eigenaar van het productiebedrijf Skyhigh TV. U kunt Bert van Leeuwen boeken als spreker en dagvoorzitter. Van Leeuwen is een bedreven mediator en daardoor bovendien een uitstekend discussieleider.

Omroeper
Van Leeuwen begon zijn loopbaan op de televisie in 1984 bij de EO, waar hij omroeper werd. Daarnaast trad hij op in spotjes om leden te werven en ging hij later diverse programma’s presenteren.

Zo was hij te zien in Bert’s Yellow Cab, waarin hij door heel Nederland reed om kinderwensen uit te laten komen. Daarnaast is hij bekend als presentator van de populaire quiz That’s the question en Het familiediner, waarmee hij bemiddelt in familieruzies.

Mediator
Zijn kwaliteiten als mediator komen daarnaast duidelijk naar voren in zijn werk als spreker en dagvoorzitter. Door zijn talent om conflicten te beperken weet hij partijen nader tot elkaar te brengen en constructief met elkaar te laten praten.

Daarnaast is kan Van Leeuwen putten uit tal van praktijksituaties  en is hij een rustige en bedreven spreker die helder een boodschap weet over te brengen.

Wilt u Bert van Leeuwen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over Bert van Leeuwen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bert van Leeuwen boeken

Voor prijzen het inhuren van Bert van Leeuwen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bert van Leeuwen, sprekersburo Bert van Leeuwen, boekingen Bert van Leeuwen, boekingskantoor Bert van Leeuwen, prijs Bert van Leeuwen, Bert van Leeuwen boeken, Bert van Leeuwen huren, Bert van Leeuwen inhuren, Bert van Leeuwen kosten