036 848 11 21

Bert van Hijfte boeken

Bert van Hijfte is een journalist en politicoloog die onder ander werkte voor Het Parool, HP/De Tijd en de NOS. Daarnaast is hij een Azië-expert die de overheid en het bedrijfsleven adviseert over de landen in dit werelddeel.  U kunt Bert van Hijfte bij Sprekersbureau.com boeken als spreker of dagvoorzitter.

Journalistiek
Van Hijfte studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en ging vervolgens politicologie studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studies ging hij aan de slag als journalist. Hij werkte onder ander voor Het Parool, HP/ De Tijd, Intermediair, Quote, de VPRO en de NOS.

Als journalist reisde hij vanaf de jaren tachtig regelmatig af naar India en andere Aziatische landen waar hij vele boeiende artikelen over schreef.

In de jaren negentig richtte Van Hijfte zijn adviesbureau C.Consultancy op. Hiermee geeft hij de overheid en het bedrijfsleven adviezen over Azië in het algemeen en India in het bijzonder. Hij traint managers onder andere over de manier van werken, communiceren en managen in het land en verzorgt workshops en trainingen.

Azië
U kunt Bert van Hijfte inhuren als spreker. In zijn interessante lezingen over Azië en India vertelt hij op enthousiaste wijze over globalisering, de veranderende band met Europa, en de multiculturele samenleving.

Wilt u Bert van Hijfte boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bert van Hijfte boeken

Voor prijzen het inhuren van Bert van Hijfte kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bert van Hijfte, sprekersburo Bert van Hijfte, boekingen Bert van Hijfte, boekingskantoor Bert van Hijfte, prijs Bert van Hijfte, Bert van Hijfte boeken, Bert van Hijfte huren, Bert van Hijfte inhuren, Bert van Hijfte kosten