036 848 11 21

Bert van der Veer boeken

Bert van der Veer is een prominent conceptbedenker, regisseur en programmadirecteur voor de Nederlandse televisie. Hij was onder andere actief voor RTL4, RTL5 en Veronica. Ook kunt u Bert van der Veer boeken als spreker of dagvoorzitter. Hij is zeer deskundig als het gaat om televisie maken en bovendien een bedreven ondernemer.

Televizierring
Van der Veer begon in 1976 als conceptbedenker en regisseur binnen de televisiewereld. Als regisseur was hij onder andere betrokken bij populaire programma’s als Toppop, Tineke en de Soundmixshow. Ook was hij regisseur van de Surpriseshow, waarvoor hij een Televizierring ontving.

Later in zijn carrière werd hij verantwoordelijk voor de uitzendschema’s op RTL4, RTL5 en Veronica. In 1992 werd hij vervolgens programmadirecteur van RTL4. Ook gaf hij leiding aan RTL5 en Veronica om zich hierna weer op het regisseren te gaan richten. Zo werkte hij onder meer voor Barend en Van Dorp en Villa BvD.

Columns
De laatste jaren was hij roulerend een van de regisseurs van Pauw & Witteman. Daarnaast schrijft hij columns en artikelen voor VARA Magazine, Esquire, Algemeen Dagblad, de Volkskrant en Vrij Nederland. Ook schrijft Van der Veer boeken. Daarin vertelt hij onder andere over zijn ervaringen als regisseur van Toppop. Ook verschijnt hij regelmatig als deskundige op televisie in programma’s als De Wereld Draait Door.

Verder kunt u Bert van der Veer inhuren als spreker of dagvoorzitter voor uw congres of seminar. Hij is in staat om zijn kennis op een vermakelijke wijze over te brengen. Wilt u Bert van der Veer boeken voor een lezing? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bert van der Veer boeken

Voor prijzen het inhuren van Bert van der Veer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bert van der Veer, sprekersburo Bert van der Veer, boekingen Bert van der Veer, boekingskantoor Bert van der Veer, prijs Bert van der Veer, Bert van der Veer boeken, Bert van der Veer huren, Bert van der Veer inhuren, Bert van der Veer kosten