036 848 11 21

Bert Kuizenga boeken

Acteur en televisiepresentator Bert Kuizenga is bekend van vele programma’s op televisie. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en discussieleider. Met zijn warme persoonlijkheid weet hij steevast een gemoedelijke sfeer te creëren.

Toneel
Kuizenga groeide op in Emmeloord en volgde na de middelbare school een opleiding in Zwolle. Hij kreeg interesse in toneel en besloot zodoende een toneelopleiding te gaan volgen. Hij speelde vervolgens samen met Rijk de Gooyer in reclamespotjes van REAAL.

Kuizenga werd in 1993 bij het grote publiek bekend als presentator van het TROS-programma Blind date. Voor dezelfde omroep presenteerde hij jarenlang tal van programma’s waaronder Te land, ter zee en in de lucht, Lunch TV en TROS Aktua in bedrijf.

Ook acteerde hij in series als Ik ben je moeder niet en Verkeerd verbonden. Ook stond hij regelmatig op de planken. Zo speelde hij in de jubileumrevue van André van Duin. Ook speelde hij in de relatiekomedie Bedgeheimen van Haye van der Heyden.

Hoofdredacteur
Kuizenga is sinds 2013 bovendien hoofdredacteur van RTV Amstelveen en heeft de ambitie uitgesproken deze omroep te willen omvormen tot een streekzender.

Bert Kuizenga is een ervaren discussieleider en dagvoorzitter. Ook is hij geliefd als spreker en presentator. Wilt u Bert Kuizenga boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bert Kuizenga boeken

Voor prijzen het inhuren van Bert Kuizenga kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bert Kuizenga, sprekersburo Bert Kuizenga, boekingen Bert Kuizenga, boekingskantoor Bert Kuizenga, prijs Bert Kuizenga, Bert Kuizenga boeken, Bert Kuizenga huren, Bert Kuizenga inhuren, Bert Kuizenga kosten