036 848 11 21

Bert-Jan van der Mieden boeken

Bert-Jan van der Mieden is een therapeut en trainer die gespecialiseerd is in persoonlijk leiderschap. U kunt hem boeken als spreker en dagvoorzitter. Naast lezingen verzorgt hij ook pianorecitals en een combinatie van beide disciplines.

Vertrouwen, vitaliteit en verbinding
Van der Mieden was gedurende zijn loopbaan actief in de gezondheidszorg en hij vervulde diverse staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven.

Sinds 1992 werkt Van der Mieden vanuit zijn eigen organisatie PYRAMIDE als loopbaanprofessional, trainer, (executive) coach, psychosociaal therapeut en relatietherapeut. Bij Van der Mieden staan de begrippen vertrouwen, vitaliteit en verbinding centraal. Hij staat door zijn unieke combinatie van inzicht, kennis en ervaring bovendien bekend als een specialist op het gebied van persoonlijk en verdiepend leiderschap.

Van der Mieden is ervan overtuigd dat het vertolken van zijn zielenklanken via klassieke piano-improvisaties een positief effect heeft en daarom organiseert hij ook regelmatig pianorecitals.

Pim Fortuyn
In 2001 kwamen, tijdens een indrukwekkend interview met de inmiddels vermoorde politicus Pim Fortuyn, zijn kwaliteiten als diepte-interviewer aan het licht. Vervolgens presenteerde hij nog diverse andere televisieprogramma’s.

Verder is Van der Mieden schrijver van het standaardwerk De mens in de 21e eeuw. Daarnaast zet hij zich in voor de rechten van de mens en werkt hij met zijn platform Ik Verbind aan een multidisciplinair netwerk.

Wilt U Bert-Jan van der Mieden inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter? Hij is een expert op het gebied van persoonlijk en verdiepend leiderschap en zijn kennis probeert hij over te dragen op bestuurders, commissarissen, directeuren, managers en ondernemers. In zijn lezingen legt hij uit hoe vertrouwen, vitaliteit en verbinding tot duurzame ontwikkeling kunnen leiden. Hij leert zijn luisteraars naar zichzelf, de omgeving en anderen te luisteren, waardoor het potentieel optimaal benut kan worden. Neem voor meer informatie over Bert-Jan van der Mieden contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bert-Jan van der Mieden boeken

Voor prijzen het inhuren van Bert-Jan van der Mieden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bert-Jan van der Mieden, sprekersburo Bert-Jan van der Mieden, boekingen Bert-Jan van der Mieden, boekingskantoor Bert-Jan van der Mieden, prijs Bert-Jan van der Mieden, Bert-Jan van der Mieden boeken, Bert-Jan van der Mieden huren, Bert-Jan van der Mieden inhuren, Bert-Jan van der Mieden kosten