036 848 11 21

Bert Goedkoop boeken

Bert Goedkoop heeft een jarenlange staat van dienst in de volleybalwereld en werkte onder andere als bondscoach van zowel het Nederlandse dames- als herenteam. Tegenwoordig is hij technisch directeur bij volleybalbond NEVOBO. U kunt Bert Goedkoop boeken als spreker. Hij vertelt in zijn lezingen onder andere over coaching, presteren, talentontwikkeling en teambuilding.

Speler
Bert Goedkoop werd als speler zesmaal landskampioen met zijn club Martinus uit Amstelveen, waar hij in de jaren zeventig debuteerde. Ook stond hij vijf maal in de Europacupfinale.

Na zijn carrière als speler werd Goedkoop begin jaren negentig coach. Hij werkte voor volleybalclub NOLIKO uit Maaseik, totdat hij overstapte naar de volleybalbond om bondscoach van het dameselftal te worden. Met de Oranje dames werd hij Europees Kampioen en eindigde hij als vijfde tijdens de Olympische Spelen.

Bondscoach
Tussen 2000 en 2004 was Goedkoop coach van de heren. Ondanks flinke verjongingen, die Goedkoop doorvoerde in de selectie, wist Oranje zich onder zijn leiding te plaatsen voor de Spelen, waar uiteindelijk een negende plaats werd behaald.

Hierna werd Goedkoop coach van de nationale beachvolleybalselectie. Tevens is hij tegenwoordig technisch directeur bij volleybalbond NEVOBO.

Wilt u Bert Goedkoop inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bert Goedkoop boeken

Voor prijzen het inhuren van Bert Goedkoop kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bert Goedkoop, sprekersburo Bert Goedkoop, boekingen Bert Goedkoop, boekingskantoor Bert Goedkoop, prijs Bert Goedkoop, Bert Goedkoop boeken, Bert Goedkoop huren, Bert Goedkoop inhuren, Bert Goedkoop kosten