036 848 11 21

Bert Bakker boeken

Als voormalig Tweede Kamerlid en voorzitter de parlementaire enquêtecommissie Srebrenica is Bert Bakker een uiterst geroutineerde gesprekspartner. U kunt politicus Bert Bakker boeken als spreker, dagvoorzitter of discussieleider.

Tweede Kamer
Voordat Bakker in 1994 namens D66 lid werd van de Tweede Kamer was de bestuursdeskundige onder andere voorlichter bij de Sociaal Economische Raad (SER).

Als Kamerlid voerde hij op tal van terreinen het woord namens zijn partij. Zo was hij woordvoerder mediazaken, defensie, sociale zaken en overheidsfinanciën.

Verder was hij voorzitter van de Kamercommissie die de uitzending van militairen voor vredesmissies onderzoekt. Als voorzitter van de parlementaire enquêtecommissie die onderzoek deed naar de val van Srebrenica oogstte hij veel respect. In 2006 verliet Bakker de Tweede Kamer.

Trainingen
Sinds 2008 werkt hij bij Meines Holla & Partners waar hij zich bezighoudt met opdrachtgevers uit de profit- en non-profitsector. Daarnaast traint hij, als oud-voorzitter van parlementaire commissies, deelnemers aan hoorzittingen rondetafelgesprekken en enquêtes.

Ook is hij actief als lobbyist voor een grote aanbieder van juridische diensten en voor de modernisering van het kansspelbeleid.

Wilt u Bert Bakker boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bert Bakker boeken

Voor prijzen het inhuren van Bert Bakker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bert Bakker, sprekersburo Bert Bakker, boekingen Bert Bakker, boekingskantoor Bert Bakker, prijs Bert Bakker, Bert Bakker boeken, Bert Bakker huren, Bert Bakker inhuren, Bert Bakker kosten