036 848 11 21

Bernd Damme boeken

Bernd Damme is een van de meest succesvolle jonge ondernemers van het land. Al op zijn zestiende richtte hij de grootste zonnebrillenwebshop van de Benelux op. Ook gaf hij als tiener premier Balkenende een uiteenzetting van zijn toekomstvisie op de Nederlandse economie. Bernd Damme is een inspirerend spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen legt hij onder andere uit hoe succes hebben, alles te maken heeft met het hebben van de juiste instelling.

Webshop
Op zijn zestiende richtte Damme de webshop Eye-wear.nl op. Het bedrijf werd een groot succes en binnen de kortste keren was de onderneming de grootste zonnebrillenwebshop van Nederland.

Inmiddels heeft Damme samen met zijn zakenpartner Steijn Pelle ook het dassenmerk Pelliano opgericht. De lancering van het merk ging niet onopgemerkt voorbij, want de ondernemers hadden een helikopter ingehuurd om de gasten op te halen.

In 2012 werden Damme en Pelle vervolgens uitgeroepen tot beste jonge ondernemers van Nederland. Zij werden door jurylid en hoofdredacteur van het blad Sprout onder andere geroemd om hun manieren om geld te verdienen en samenwerkingen aan te gaan.

Succes
Bernd Damme is dan ook een boeiend spreker. De jonge ondernemer kan in zijn lezingen vertellen over zijn ervaringen als ondernemer en zijn manier van werken. Volgens Damme is succes een levensstijl waar je voor kunt kiezen. Daarnaast is netwerken en samen produceren een onderdeel van zijn geheim.

Wilt u Bernd Damme boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over deze talentvolle zakenman contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bernd Damme boeken

Voor prijzen het inhuren van Bernd Damme kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bernd Damme, sprekersburo Bernd Damme, boekingen Bernd Damme, boekingskantoor Bernd Damme, prijs Bernd Damme, Bernd Damme boeken, Bernd Damme huren, Bernd Damme inhuren, Bernd Damme kosten