036 848 11 21

Bernard Tomlow boeken

Advocaat mr. Bernard Tomlow is een behendige en spraakmakende advocaat die gespecialiseerd is in overlastbestrijding. De jurist is maatschappelijke betrokken en geëngageerd. U kunt Bernard Tomlow boeken als spreker, dagvoorzitter, discussie- of congresleider en als forumlid.

Overheid en politie
Tomlow strijdt als grondlegger van het gelijknamige advocatenkantoor gedreven en vastberaden voor het recht zoals hij dat ziet. Daarnaast houdt hij in zijn woonplaats Utrecht de overheid en politie nauwlettend in de gaten en heeft hij een uitgesproken mening als het gaat om het belang van de inwoners van zijn stad.  Als advocaat staat hij bekend als een pitbull die zich vastbijt in het proces en in de dossiers. Hij wordt vooral geroemd om zijn rol in kort gedingprocessen.

Hij is dé specialist als het gaat om overlastbestrijding en is daarnaast actief op de terreinen huurrecht, arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht. Daarnaast zet hij zichzelf en zijn kantoor op de kaart door zijn spraakmakende columns en optredens in de media. Zo maakte hij zich hard voor demonstrante Joanna die tijdens de inauguratie van koning Willem-Alexander werd opgepakt.

Overlastbestrijding
U kunt Bernard Tomlow boeken als spreker, dagvoorzitter, discussieleider of forumlid. In zijn lezingen kan hij alles vertellen over het recht, de advocatuur en overlastbestrijding. Neem voor meer informatie over Tomlow contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bernard Tomlow boeken

Voor prijzen het inhuren van Bernard Tomlow kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bernard Tomlow, sprekersburo Bernard Tomlow, boekingen Bernard Tomlow, boekingskantoor Bernard Tomlow, prijs Bernard Tomlow, Bernard Tomlow boeken, Bernard Tomlow huren, Bernard Tomlow inhuren, Bernard Tomlow kosten