036 848 11 21

Benno Schildkamp boeken

Benno Schildkamp is directeur van het bedrijf Food Connect uit Almelo en de bedenker van SaS-model (Stadion als Spiegel). In deze filosofie worden medewerkers in het bedrijfsleven gemotiveerd zoals dat op het voetbalveld gebeurt. U kunt Benno Schildkamp boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij alles over het Sas-model en de overeenkomsten tussen sport en ondernemerschap.

Voetballend ondernemen
In het door Schildkamp ontwikkelde model staan teambuilding en klantgericht centraal. In het boek Voetballend Ondernemen legt hij uit wat voor raakvlakken voetbal en het bedrijfsleven en sport en ondernemerschap met elkaar hebben.

In de filosofie van Schildkamp is de klant centraal stellen en je collega’s serieus nemen pure topsport. Met het SaS-model geeft hij tips en handvatten waarop dit op een doeltreffende manier mogelijk gemaakt kan worden.

Mede door de vernieuwende manier van managen van Schildkamp werd zijn bedrijf  Food Connect in 2012 uitgeroepen tot slimste bedrijf van Nederland.

Spreker
Als spreker vertelt Schildkamp op boeiende wijze over hoe men collega’s binnen een bedrijf of organisatie op een sportieve manier kan waarderen en motiveren. Daarnaast is hij samen met topscheidsrechter Eric Braamhaar te boeken voor lezingen. De arbiter kan net als Schildkamp alles vertellen over de overeenkomsten tussen voetbal en het bedrijfsleven.

Wilt u Benno Schildkamp boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over deze vernieuwende manager contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Benno Schildkamp boeken

Voor prijzen het inhuren van Benno Schildkamp kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Benno Schildkamp, sprekersburo Benno Schildkamp, boekingen Benno Schildkamp, boekingskantoor Benno Schildkamp, prijs Benno Schildkamp, Benno Schildkamp boeken, Benno Schildkamp huren, Benno Schildkamp inhuren, Benno Schildkamp kosten