036 848 11 21

Ben van der Burg boeken

Ben van der Burg is een voormalig schaatser die ondanks zijn relatief korte carrière een zilveren medaille wist te halen tijdens het WK Allround. Daarnaast schrijft hij columns, literaire schaatsboeken, maakt hij televisieprogramma’s en is hij te horen op de radio. Bovendien is hij jarenlang innovation manager geweest in Tokio. U kunt Ben van der Burg boeken als spreker. Als geen ander weet hij wat het is om doelen te bereiken en wat bedrijven nodig hebben om te overleven.

Schaatser
Ben van der Burg was tussen 1986 en 1991 professioneel schaatser. Ondanks dat zijn carrière relatief snel voorbij was boekte hij in 1990 een groot succes door tweede te worden tijdens het WK Allround in het Oostenrijkse Innsbruck. Ook won hij dat jaar de IJsselcup.

Na zijn sportieve loopbaan ging Van den Burg direct aan de slag met een studie Nederlandse Taal- en Letterkunde en ging zich vervolgens richten op het schrijven van columns en het uitgeven van literaire schaatsboeken. Ook maakte hij diverse televisieprogramma’s.

Tokio
Van der Burg woonde bovendien jarenlang in Tokio waar hij werkte als innovation manager voor Vodafone. In Japan zocht hij naar kansrijke innovaties en bracht deze naar Europa. Zodoende leerde hij alles over innovaties en wat bedrijven nodig hebben om te overleven.

Sinds 2010 is Van der Burg te horen op BNR Nieuwsradio, hier presenteert hij regelmatig de nieuwsshow PepTalk.

In 2012 kwam hij bovendien in het nieuws omdat hij dat jaar de route van de Elfstedentocht schaatste, ondanks dat de tocht was afgelast.

Wilt u Ben van der Burg inhuren als spreker of dagvoorzitter? Hij is een kei in het wakker schudden van ondernemingen en in zijn lezingen kan hij alles vertellen over doelen bereiken, innovaties en overleven als onderneming. Neem voor meer informatie over Ben van den Burg contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ben van der Burg boeken

Voor prijzen het inhuren van Ben van der Burg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ben van der Burg, sprekersburo Ben van der Burg, boekingen Ben van der Burg, boekingskantoor Ben van der Burg, prijs Ben van der Burg, Ben van der Burg boeken, Ben van der Burg huren, Ben van der Burg inhuren, Ben van der Burg kosten