036 848 11 21

Ben Kuiken boeken

Ben Kuiken is een filosoof die in zijn boeken en lezingen mensen aan het denken zet en inspireert tot echte veranderingen. Daarnaast is hij actief als spreker en dagvoorzitter. Overtuigd als hij is van de creativiteit en vindingrijkheid van mensen helpt Kuiken organisaties en managers met het scheppen van voorwaarden waarin zij met al hun talenten aan de slag gaan.

Filosoof
Kuiken volgde een opleiding filosofie en werkte als journalist. In zijn opinie gaat veel creativiteit en vindingrijkheid verloren door de manier waarop de maatschappij is ingericht. Volgens Kuiken leiden de vele regels, protocollen en controle van managers tot belemmeringen.

Kuiken is ervan overtuigd dat de creativiteit van alle mensen nodig is om bijvoorbeeld kwalitatieve zorg en goed onderwijs voor iedereen te kunnen garanderen. Hij pleit er dan ook voor om de belemmeringen weg te nemen en mensen de ruimte te geven. De regels zorgen er volgens hem voor dat men in het meest gunstige geval slechts doet wat er van hen gevraagd wordt of zich juist concentreren op het vinden van redenen waarom de regels niet voor hen gelden. Bovendien leidt het stapelen van regel op regel volgens Kuiken tot hoge kosten, veel bureaucratie en burgers die zich nergens verantwoordelijk voor voelen.

Auteur
Als auteur heeft Kuiken diverse boeken op zijn naam staan. Zo schreef hij in 2010 De laatste manager: een pleidooi voor vrijheid, gelijkheid en ondernemerschap. In 2012 volgde he boek Fuck de regels – We lossen het zelf wel op.

 

Wilt u Ben Kuiken boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbeau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ben Kuiken boeken

Voor prijzen het inhuren van Ben Kuiken kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ben Kuiken, sprekersburo Ben Kuiken, boekingen Ben Kuiken, boekingskantoor Ben Kuiken, prijs Ben Kuiken, Ben Kuiken boeken, Ben Kuiken huren, Ben Kuiken inhuren, Ben Kuiken kosten