036 848 11 21

Ben Angelier boeken

Ben Angelier is de man achter de kapsalons van Cosmo Hairstyling, Team Kapsalon en Hairmaxx. U kunt Ben Angelier boeken als spreker. De ondernemer kan als geen ander vertellen over zijn ervaringen en zijn adviezen zijn direct in praktijk te brengen. Zijn lezingen zijn leerzaam en inspirerend voor zowel beginnende als ervaren ondernemers.

Kapperszaak
Al op zijn vijftiende belandde Angelier in het kappersvak en in 1974 opende hij voor het eerst zijn eigen zaak in Nunspeet. Na iets meer dan tien jaar had hij al elf kapperszaken.

In 1986 opende Angelier de franchinseketen Cosmo Hairstyling. Het merk werd met grote winkels, heldere prijzen en gedegen kwaliteit een groot succes. Daarop volgde in 1991 een tweede keten met Team Kapsalon en in 2004 ging hij een samenwerkingsverband aan met franchiseketen Hairmaxx.

In de visie van Angelier dient een ondernemer succes te delen als hij het wil vermenigvuldigen. Zijn organisaties hebben dan ook een platte structuur die steunt op integriteit en loyaliteit. Met meer dan 200 vestigingen is het bedrijf van Angelier, Wave International, de grootste kappersorganisatie van Nederland.

Gastdocent
Daarnaast is Angelier commissaris bij diverse bedrijven. Ook is hij gastdocent aan de Haagse Hogeschool en aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Verder is hij coach bij Breaking Out.

Als spreker treedt Angelier regelmatig op tijdens bijeenkomsten voor ondernemers. Wilt u deze succesvolle ondernemer inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ben Angelier boeken

Voor prijzen het inhuren van Ben Angelier kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ben Angelier, sprekersburo Ben Angelier, boekingen Ben Angelier, boekingskantoor Ben Angelier, prijs Ben Angelier, Ben Angelier boeken, Ben Angelier huren, Ben Angelier inhuren, Ben Angelier kosten