036 848 11 21

Beertje van Beers boeken

Beertje van Beers is een presentatrice en voormalig fotomodel die programma’s maakte voor RTL4, Veronica en de gerenommeerde Britse zenders BBC en Sky. Met haar internationale televisie-ervaring verzorgt Beertje van Beers interessante lezingen. U kunt Beertje van Beers bij Sprekersbureau.com boeken als spreker of dagvoorzitter.

BBC
Nadat Van Beers bekend was geworden met een internationale modellen carrière ging zij in het Verenigd Koninkrijk voor de BBC het programma Top of the Pops presenteren Ook nam zij voor de presentatie van het  talenprogramma Language Fix voor haar rekening en was zij betrokken bij diverse reisprogramma’s. Ook deed zij verslag van het EK 1996 dat in Engeland werd gespeeld.

Vervolgens stapte zij over naar de zender Sky News waar zij het programma The Entertainment Show ging presenteren. Daarnaast werkte ze ook als journaliste voor persbureau Reuters International.

Hierna ging Van Beers ook in Nederland presenteren. Zo werd zij verslaggever en scheidsrechter bij Spel zonder Grenzen en presenteerde zij De Grote Spellingswedstrijd. Ook had zij haar eigen lifestyletalkshow Tease en presenteerde zij in 2012 het programma Altijd Jong voor RTL4.

Columns
Tevens is Van Beers bekend door de vele columns en reportages die zij schrijft. Zo werkte ze onder andere voor De Telegraaf, Grazia, Nieuwe Revu, Viva, JFK, en Esquire. De columns die zij schreef voor het blad Starstyle werden gebundeld in het boek Faster Pussycat.

Wilt u Beertje van Beers boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Beertje van Beers boeken

Voor prijzen het inhuren van Beertje van Beers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Beertje van Beers, sprekersburo Beertje van Beers, boekingen Beertje van Beers, boekingskantoor Beertje van Beers, prijs Beertje van Beers, Beertje van Beers boeken, Beertje van Beers huren, Beertje van Beers inhuren, Beertje van Beers kosten