036 848 11 21

Beau van Erven Dorens boeken

Met zijn kwajongensachtige en studentikoze uitstraling werd Beau van Erven Dorens een geliefd presentator. Hij presenteerde onder andere Big Brother en RTL Boulevard. Bedrijven en organisaties die Beau van Erven Dorens boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator ontmoeten dezelfde ontwapenende persoonlijkheid die zij kennen van de televisie.

Studententijd
Van Erven Dorens volgde drie verschillende studies aan de Universiteit van Amsterdam, maar wist geen van alle te voltooien, vooral omdat hij al tijdens zijn studententijd bezig was met schrijven, toneelspelen en muziek maken. Zo schreef hij voor het universiteitsblad Folio en was hij van 1996 tot 1998 redacteur van het satirische studentenweekblad Propria Cures. Ook schreef hij columns en artikelen voor diverse tijdschriften.
In 1998 was Van Erven Dorens vervolgens voor het eerst op televisie te bewonderen, als presentator van het RTL-programma Alles voor de Kijkcijfers. Vervolgens was hij samen met Minoesch Jorissen presentator van het programma RTL Live.

RTL Boulevard
Na twee seizoenen bij RTL stapte Van Erven Dorens over naar Veronica, waar hij samen met Esther Duller Big Brother 2 ging presenteren. In 2001 was hij te zien in de programma’s Over de Balk en Beaulywood.

Vervolgens keerde Van Erven Dorens terug bij RTL en presenteerde hier tot en met 2005 samen met Albert Verlinde het populaire RTL Boulevard. Hierna volgden programma’s als NSE, M/V, Linda & Beau op Zondag, Deal or no Deal en Het Zesde Zintuig. Ook was hij te zien in Ik hou van Holland en Dancing with the Stars.

Sinds 2009 is hij op SBS6 te zien in shows als Hole in the Wall en Show me the Money. Ook presenteert hij De Wereld van Beau en is hij een van de vaste presentatoren van Shownieuws.

Acteur
Als acteur was Van Erven Dorens te bewonderen in Goede tijden, slechte tijden, Onderweg naar Morgen en Baantjer. Ook had hij rollen in Gooische Vrouwen en De Zaak Braun. In 2001 was hij in Ik ook van jou, voor het eerst in de bioscoop te zien. Hierop volgden grote rollen in films als Feestje en Ellis in Glamourland. Verder heeft Van Erven Dorens de roman Pijn geschreven.

Wilt u Beau van Erven Dorens inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Beau van Erven Dorens boeken

Voor prijzen het inhuren van Beau van Erven Dorens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Beau van Erven Dorens, sprekersburo Beau van Erven Dorens, boekingen Beau van Erven Dorens, boekingskantoor Beau van Erven Dorens, prijs Beau van Erven Dorens, Beau van Erven Dorens boeken, Beau van Erven Dorens huren, Beau van Erven Dorens inhuren, Beau van Erven Dorens kosten