036 848 11 21

Bastiaan van Schaik boeken

De bekende stylist Bastiaan van Schaik is regelmatig te zien als expert bij RTL Boulevard of SBS Showniews. U kunt Bastiaan van Schaik inhuren als spreker of dagvoorzitter. Hij verzorgt lezingen die zijn toegespitst op de branche van de opdrachtgever en spreekt onder andere over mode-bedrijfscultuur en trends.  Ook geeft hij mode tips voor de betreffende branche.

AvantGarde
Van Schaikt volgde van 1989 tot 1993 een opleiding Small Business aan de Hogeschool Haarlem en begon zijn loopbaan vervolgens als assistent van stylist en art director Maarten Spruyt. Hierna werkte hij enkele jaren voor diverse tijdschriften en opdrachtgevers, waarna hij in 2000 fashion director van het gezaghebbende modeblad AvantGarde werd.

In 2004 werd hij vervolgens creative director van het blad Briljant. Ook verschijnt hij sindsdien regelmatig op televisie, onder andere bij RTL Boulevard en SBS Shownieuws.

Tussen 2006 en 2009 was Van Schaik creative director van AvantGarde Men. Sinds 2007 is hij tevens verantwoordelijk  voor de halfjaarlijkse modeshow C’est Brillant die wordt gehouden tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Holland’s Next Top Model
Ook was hij enkele seizoenen te zien als de strenge maar rechtvaardige coach in de programma’s Hollands’s Next Top Model en Benelux Next Top Model. Ook was hij betrokken bij het programma Stylist van de Sterren. Ook is hij hoofdredacteur van het blad The Luxury List.

Tevens is hij de bedenker van de jaarlijkse Bastiaan’s Bazar, waar de grootste mode- en lifestylemerken hun nieuwste collecties presenteren. In 2010 publiceerde de stylist het boek Kokkerellen en modellen, waarin hij dineert met topmodellen als Kim Feenstra, Daphne Deckers en Irene van der Laar.

Wilt u Bastiaan van Schaik boeken als spreker of dagvoorzitter? Zijn lezingen zijn toegesneden op uw wensen en zijn een ideaal hulpmiddel voor het creëren van een goede bedrijfssfeer. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bastiaan van Schaik boeken

Voor prijzen het inhuren van Bastiaan van Schaik kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bastiaan van Schaik, sprekersburo Bastiaan van Schaik, boekingen Bastiaan van Schaik, boekingskantoor Bastiaan van Schaik, prijs Bastiaan van Schaik, Bastiaan van Schaik boeken, Bastiaan van Schaik huren, Bastiaan van Schaik inhuren, Bastiaan van Schaik kosten