036 848 11 21

Bastiaan Ragas boeken

Zanger en acteur Bastiaan Ragas is al jarenlang te bewonderen in televisieseries, musicals, op het toneel en in films. Ook heeft hij boeken geschreven over het vaderschap en kunt u Bastiaan Ragas bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of als presentator.

Band
Al tijdens zijn schooltijd ging Ragas naar piano- en gitaarles en tijdens de middelbare school richtte hij zijn eigen band op, waarmee hij tijdens verschillende talentenjachten de aandacht trok. Na de middelbare school maakte hij deel uit van de internationale groep Up With People, waarmee hij door Europa en Amerika trok.

Vervolgens volgde hij in Nederland toneel- en theaterlessen en was hij te zien in shows van de theatergroep Jeans. Ook maakte hij deel uit van de boyband Caught in the Act. In 2000 ging Ragas alleen verder en bracht hij vervolgens diverse soloalbums uit. In 2001 kreeg hij voor het eerst een hoofdrol in een musical toebedeeld.

Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het theater. Hij speelde in diverse musicals en was te zien in diverse film- en toneelproducties. Ook was hij te zien in tal van televisieseries.

Auteur
Bovendien is Ragas een succesvol auteur. Zo publiceerde hij in 2011 Maar je krijgt er wel heel veel voor terug, waarin hij vertelt over het leven van een jonge vader.  Een jaar later verscheen het vervolg Papa is heel even aan de telefoon. Daarnaast schrijft hij columns voor het tijdschrift Flair.

 

Wilt u de multifunctionele Bastiaan Ragas boeken als spreker? In zijn lezingen kan hij alles vertellen over muziek, boybands, acteren, musicals en het vaderschap. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bastiaan Ragas boeken

Voor prijzen het inhuren van Bastiaan Ragas kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bastiaan Ragas, sprekersburo Bastiaan Ragas, boekingen Bastiaan Ragas, boekingskantoor Bastiaan Ragas, prijs Bastiaan Ragas, Bastiaan Ragas boeken, Bastiaan Ragas huren, Bastiaan Ragas inhuren, Bastiaan Ragas kosten