036 848 11 21

Bas Westerweel boeken

Bas Westerweel is een Nederlandse presentator die programma’s als Toppop, De Sleutels van Fort Boyard en Het Klokhuis presenteerde. U kunt Bas Westerweel bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter. Daarnaast is hij een uitstekend presentator en discussieleider.

Jeugdprogramma’s
Westerweel begon in de jaren ’80 met het maken van radio en was halverwege dat decennium voor het eerst op televisie te zien als presentator van Toppop en De Sleutels van Fort Boyard. Tussen 1990 en 1994 presenteerde hij vervolgens Het Klokhuis en tussen 1991 en 1997 was hij tevens te zien als presentator van Schooltv-weekjournaal. Daarnaast was hij ook te zien als presentator van Koffietijd.

In 2002 sloeg hij een andere richting in, door aan de slag te gaan als creative director bij communicatie-, advies- en reclamebureau Keesie. Het bureau richt zich op kinderen en jongeren, iets waar Westerweel als presentator van jeugdprogramma’s veel affiniteit mee heeft.

Het doel van Westerweel is om van Nederland een maatschappij te maken waar creativiteit vooropstaat, in plaats van de economie. Gedurende zijn periode als creative director deed Westerveel veel onderzoek naar de behoeften en belevingswereld van kinderen.

Radio
Naast zijn werk als presentator en creative director is Westerveel te zien in musicals. Zo vertolkte hij de rol van Sam in Mamma Mia!. Ook is hij sinds januari 2013 weer te horen op radio met het programma Morning Mr. Radio op Sublime FM. In het programma heeft hij gesprekken met gasten die vertellen over duurzaamheid, filosofie of sport. Verder spreekt hij regelmatig stemmen in en is hij te huren als spreker of dagvoorzitter.

Bent u geïnteresseerd in een lezing van Bas Westerweel of wilt u hem boeken als presentator of discussieleider? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bas Westerweel boeken

Voor prijzen het inhuren van Bas Westerweel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bas Westerweel, sprekersburo Bas Westerweel, boekingen Bas Westerweel, boekingskantoor Bas Westerweel, prijs Bas Westerweel, Bas Westerweel boeken, Bas Westerweel huren, Bas Westerweel inhuren, Bas Westerweel kosten