036 848 11 21

Bas Verwijlen boeken

Bas Verwijlen is Nederlandse beste schermer. Samen met zijn vader kunt u Bas Verwijlen boeken als spreker. Hij geeft clinics, lezingen en demonstraties.

Schermen
Verwijlen begon al op jonge leeftijd met schermen. Onder de hoede van zijn vader begon hij zijn carrière bij Schermvereniging Zaal Verwijlen in zijn geboorteplaats Oss.

Op zijn twaalfde besloot hij definitief te kiezen voor de degen en al snel werd hij met dit wapen een van de beste schermers van zijn lichting. Tijdens jeugdtoernooien en teamonderdelen werd hij ongeveer vijfentwintig keer kampioen.

Bij de senioren duurde zijn zegetocht onverminderd voort en Verwijlen werd vijf maal Nederlands kampioen. Daarnaast mocht hij tweemaal deelnemen aan de Olympische Spelen.

Naast het schermen werd Verwijlen in 2006 onderdeel van de Koninklijke Marechaussee, waar hij fungeerde als wachtmeester. In 2012 werd hij lid van de Politie Topsport Selectie. Daarnaast is hij gediplomeerd sportinstructeur en heeft hij commerciële economie gestudeerd.

Medailles
Het succesvolste jaar voor Verwijlen is tot nu 2011. Dat jaar werd hij tweede tijdens het Europees Kampioenschap in Sheffield en won hij tevens de zilveren medaille tijdens het WK in Italië. Mede door deze medailles is hij de succesvolste Nederlandse schermer sinds de Tweede Wereldoorlog.

Wilt u Bas Verwijlen inhuren als spreker en door zijn lezingen alle facetten van  de schermsport leren kennen? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bas Verwijlen boeken

Voor prijzen het inhuren van Bas Verwijlen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bas Verwijlen, sprekersburo Bas Verwijlen, boekingen Bas Verwijlen, boekingskantoor Bas Verwijlen, prijs Bas Verwijlen, Bas Verwijlen boeken, Bas Verwijlen huren, Bas Verwijlen inhuren, Bas Verwijlen kosten