036 848 11 21

Bas van Werven boeken

Journalist en jurist Bas van Werven is bekend van het actualiteitenprogramma EenVandaag. Daarnaast is hij door bedrijven en instellingen in te huren als presentator, dagvoorzitter en spreker. Tijdens zijn lezingen presenteert hij zich als een innemende en gezaghebbende professional.

Carrièreswitch
Van Werven studeerde rechten en was vervolgens zeven jaar lang werkzaam als bedrijfsjurist en licentiemakelaar. Toen hij 32 was kreeg zijn carrière een volledig nieuwe wending toen hij gevraagd werd om radiopresentator te worden. Hiermee kwam een jongensdroom van Van Werven uit en hij ging werk voor TalkRadio en diens opvolger Business Nieuws Radio.

Vervolgens maakte hij drie programmaseries voor RTL en werkte hij voor het ochtendprogramma On the move van BNR Nieuwsradio. In 2007 werd hij vervolgens genomineerd als beste presentator en in 2008 won hij de Marconi Award voor het Beste Radioprogramma.

EenVandaag
Een 2010 stapte Van Werven vervolgens over naar de TROS, waar hij een van de vaste presentatoren van het actualiteitenprogramma EenVandaag werd. Ook ging hij samen met Carlo Brantsen op Radio 1 de TROS Autoshow presenteren. Tevens werd hij de presentator van het radioprogramma TROS in bedrijf.

Wilt u Bas van Werven boeken als spreker, presentator, gespreksleider of dagvoorzitter? Met een combinatie van scherpte, inhoud en humor is hij geschikt voor tal van bijeenkomsten. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bas van Werven boeken

Voor prijzen het inhuren van Bas van Werven kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bas van Werven, sprekersburo Bas van Werven, boekingen Bas van Werven, boekingskantoor Bas van Werven, prijs Bas van Werven, Bas van Werven boeken, Bas van Werven huren, Bas van Werven inhuren, Bas van Werven kosten