036 848 11 21

Bas van Veenendaal boeken

Bas van Veenendaal is televisiepresentator en verslaggever bij Fox Sports.

Bas van Veenendaal begon zijn carrière na het afronden van de School voor Journalistiek. Via RTV Utrecht, Eurosport, Talpa en RTL, kwam hij terecht bij de nieuwe voetbalzender Eredivisie Live, waar hij als presentator/verslaggever langs de Eredivisievelden staat.  In de zomer van 2013 wordt Eredivisie Live, Fox Sports. Vanaf dat moment presenteert Bas de studio uitzendingen op het internationale kanaal met vaste analisten als Jan van Halst, Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Daarnaast staat hij ook nog regelmatig als presentator/verslaggever langs de lijn van de Eredivisievelden.

Bas van Veenendaal als presentator

Bas is te boeken als presentator van uw (bedrijfs)evenement. Tevens leidt hij graag discussies of maakt hij leuke en inspirerende interviews met diverse gasten. Bas staat dicht bij de mensen, maakt heel snel contact en is enthousiast. Hij is vlijmscherp, betrokken en altijd op zoek naar een lach. Zijn lijfspreuk luidt: Als je iets echt wilt, dan kan je het ook.

Bas van Veenendaal boeken

Voor prijzen het inhuren van Bas van Veenendaal kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bas van Veenendaal, sprekersburo Bas van Veenendaal, boekingen Bas van Veenendaal, boekingskantoor Bas van Veenendaal, prijs Bas van Veenendaal, Bas van Veenendaal boeken, Bas van Veenendaal huren, Bas van Veenendaal inhuren, Bas van Veenendaal kosten