036 848 11 21

Bas van de Goor boeken

Bas van de Goor is een van de succesvolste volleyballers die Nederland ooit gehad heeft en maakte deel uit van de ‘gouden generatie’ die in Atlanta goud wist te winnen tijdens de Spelen.

Successen
U kunt Bas van de Goor boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het over zijn successen, het bereiken van doelen, maar ook over het omgaan met tegenslagen. Daarnaast is hij beschikbaar voor clinics en demonstraties.

Middenman Bas van de Goor speelde zowel in de Nederlandse als in de prestigieuze Italiaanse volleybalcompetitie en won een groot aantal prijzen. In Nederland was hij actief voor Dynamo en vervolgens speelde hij in Italië voor Modena en Sisley Treviso. Zijn grootste succes was de gouden medaille die het Nederlandse team won tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Gedurende zijn carrière, die hij in 2005 beëindigde, speelde hij 295 interlands.

Diabetes
Nadat Van de Goor stopte als speler was hij technisch directeur bij zijn oude club Dynamo. Van de Goor die zelf aan diabetes lijdt, is tevens oprichter en directeur van de Bas van de Goor Foundation die de kwaliteit van leven voor mensen met de ziekte wil verhogen door middel van sport. Daarnaast is hij ook ambassadeur van het Diabetes Fonds.

Wilt u Bas van de Goor boeken als spreker of dagvoorzitter? Hij kan als geen ander vertellen over topsport, successen en presteren onder druk, maar ook over omgaan met tegenslagen en de ziekte diabetes. Neem voor meer informatie over Bas van de Goor contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bas van de Goor boeken

Voor prijzen het inhuren van Bas van de Goor kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bas van de Goor, sprekersburo Bas van de Goor, boekingen Bas van de Goor, boekingskantoor Bas van de Goor, prijs Bas van de Goor, Bas van de Goor boeken, Bas van de Goor huren, Bas van de Goor inhuren, Bas van de Goor kosten