036 848 11 21

Bas Haring boeken

Bas Haring is een populaire filosoof en wetenschapper die regelmatig te zien is op televisie. Daarnaast schrijft hij columns en kinderboeken. U kunt Bas Haring inhuren als spreker en dagvoorzitter. Iedere lezing bedenkt hij iets nieuws en weet hij mensen aan het denken te krijgen.

Bijzonder hoogleraar
Bas Haring doceert mediatechnologie aan de Universiteit van Leiden en is aan dezelfde universiteit ook bijzonder hoogleraar Publiek begrip van wetenschap. Zijn bijzondere kijk op de wereld deelt Haring als opiniemaker in het programma Altijd Wat. Daarnaast schrijft hij columns in de Volkskrant en het tijdschrift Intermediair. Bovendien schrijft hij boeken voor nieuwsgierige kinderen en heeft hij diverse populairwetenschappelijke boeken op zijn naam staan. De afgelopen jaren verscheen hij als panellid in het televisieprogramma Proefkonijnen.

Spreker
Daarnaast treedt hij veel op als spreker. In zijn lezingen probeert hij mensen te laten zien dat zij zélf op een andere manier tegen zaken aan kunnen kijken. Als doctor in de Kunstmatige Intelligentie en professor in Informatica weet hij waar hij het over heeft en met een combinatie van humor en inhoud weet hij zijn kennis aan zijn luisteraars over te brengen.

Wilt u Bas Haring inhuren als spreker of dagvoorzitter? De filosoof houdt ervan om te improviseren en brengt graag interactie met zijn publiek op gang. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bas Haring boeken

Voor prijzen het inhuren van Bas Haring kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bas Haring, sprekersburo Bas Haring, boekingen Bas Haring, boekingskantoor Bas Haring, prijs Bas Haring, Bas Haring boeken, Bas Haring huren, Bas Haring inhuren, Bas Haring kosten