036 848 11 21

Bart van Olphen boeken

Als oprichter van het eerste duurzame vismerk is Bart van Olphen de duurzaamste ondernemer in de seafood-branche ter wereld. Groepen die Bart van Olphen boeken als spreker horen alles over zijn opmerkelijke loopbaan. In zijn lezingen vertelt hij enthousiast over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Auteur
Als auteur heeft Van Olphen diverse culinaire visboeken op zijn naam staan. Zo bracht hij in 2009 het Fishes Kookboek uit. In het boek reist hij langs de mooiste en meest duurzame visserijen ter wereld. In 2011 volgde het Nederlands Viskookboek, waarin verantwoorde vissersverhalen en zeventig pure recepten zijn opgenomen.

Ook bracht van Olphen het boek Werken met Vis uit. Hierin wordt aan de hand van tekst en illustraties uitgelegd hoe alle in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren schoongemaakte en bereid kunnen worden. Zo worden in het boek alle basistechnieken om oesters te openen, kabeljauwwangen te snijden en platvis te fileren uitgelegd. Ook het roken van vis komt aan de orde en diverse manieren van bereiden worden uit de doeken gedaan.

Duurzaam
Als spreker kan Van Olphen, met zijn netwerk en ervaringen in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen, van grote waarde zijn voor diverse bedrijven en organisaties. Hij vertelt wat in zijn visie duurzaam ondernemen is en hoe dit is te bewerkstelligen binnen een organisatie.  Het legt uit hoe een bedrijf concrete stappen kan nemen om een merk de juiste duurzame weg in te laten slaan. Daarnaast weet hij als geen ander hoe een bedrijf een frisse duurzame insteek naar de klanten kan communiceren.

Wilt u Bart van Olphen boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bart van Olphen boeken

Voor prijzen het inhuren van Bart van Olphen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bart van Olphen, sprekersburo Bart van Olphen, boekingen Bart van Olphen, boekingskantoor Bart van Olphen, prijs Bart van Olphen, Bart van Olphen boeken, Bart van Olphen huren, Bart van Olphen inhuren, Bart van Olphen kosten