036 848 11 21

Bart Flos boeken

Bart Flos is een verander- en crisismanager die vooral bekend werd met zijn boek het Anti-klaagboek. Het werk werd een van de bekendste managementboeken van de laatste jaren. Daarnaast zijn er veel bedrijven die Bart Flos inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Anti-klaagboek
Het Anti-klaagboek van Flos is nummer 1 managementboek op managementboek.nl en dat is niet voor niets. In het boek neemt Flos zijn lezers mee op een tocht langs zeurende, zanikende en zwartkijkende medemensen. In het boek stelt hij de vraag hoe het komt dat veel mensen zo ontevreden zijn en kijkt hij wat hij daar aan kan doen.

Na het Ani-klaagboek, bracht Flos nog andere managementboeken uit. Zo verscheen het Anti-sleurboek, waarmee de schrijver anderen wil helpen met een oplossing voor ‘baanbalen en ander werkbederf’. Hij vraagt zich af hoe wij van het jagen en verzamelen in een cultuur van ‘sleurstress’ zijn beland.

Praktijkervaring
Ook in zijn lezingen gaat Flos in op deze kwesties. Zijn verhalen bevatten een schat aan theoretische kennis, aangevuld met de praktijkervaring die Flos in ruim 25 jaar als project-, verander- en crisismanager opdeed. Daardoor zijn de lezingen van Flos altijd goed onderbouwd en praktisch toepasbaar.

Wilt u Bart Flos inhuren als spreker of dagvoorzitter? Zijn betogen zijn bevlogen en Flos weet zijn luisteraars al lachend aan het denken te zetten. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bart Flos boeken

Voor prijzen het inhuren van Bart Flos kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bart Flos, sprekersburo Bart Flos, boekingen Bart Flos, boekingskantoor Bart Flos, prijs Bart Flos, Bart Flos boeken, Bart Flos huren, Bart Flos inhuren, Bart Flos kosten