036 848 11 21

Bart Dirven boeken

Bart Dirven is een ervaren bergbeklimmer die als spreker alles kan vertellen over doorzettingsvermogen, prestatiedrang en levenslust. Daarnaast is hij ondernemer met een sportspeciaalzaak. Bij Sprekersbureau.com kunt u Bart Dirven boeken als spreker en dagvoorzitter.

Bergsport
Dirven heeft in zijn leven de toppen van vele bergen bereikt. Zo stond hij in 2007 bovenop de 6962 meter hoge Aconcugua, de hoogste berg van Zuid-Amerika. In 2009 was de top nog hoger, toen hij de 8012 met hoe Shishapangma in Tibet bedwong.

In zijn lezingen gebruikt Dirven de metaforen en anekdotes uit de bergsport voor zijn visie op ondernemerschap. Volgens hem is de kick van het bergbeklimmen vergelijkbaar met ondernemen. Ook ondernemers hebben te maken met pieken en dalen en moeten vooraf een route uitstippelen.

Zowel zakelijk als sportief heeft Dirven de top bereikt en hij kan als geen ander uitleggen hoe hij dat heeft gedaan. Belangrijk onderdeel van het succes van Dirven is het hebben van een doel voor ogen.

Sportspeciaalzaak
Als eigenaar van The World of Walking, een succesvolle sportspeciaalzaak in Made, wist Dirven regelmatig de pers te halen. Als ondernemer maakt hij gebruik van televisie, radio, dag- en weekbladen. Ook verschijnt hij in lifstylebladen en vakbladen,

Daarnaast draagt Dirven als verantwoord ondernemer bij aan diverse goede doelen.  Hij weet klanten op een originele manier te benaderen en denkt bij internationale verkooporganisaties graag mee over de beleving van de consument.

Wilt u Bart Dirven boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bart Dirven boeken

Voor prijzen het inhuren van Bart Dirven kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bart Dirven, sprekersburo Bart Dirven, boekingen Bart Dirven, boekingskantoor Bart Dirven, prijs Bart Dirven, Bart Dirven boeken, Bart Dirven huren, Bart Dirven inhuren, Bart Dirven kosten