036 848 11 21

Bart de Koning boeken

Bart de Koning is een onderzoeksjournalist en auteur die schrijft over onder andere economie, overheid en politiek. Daarnaast publiceert hij over ontwikkelingssamenwerking, privacy, recht, veiligheid en terrorisme.

U kunt Bart de Koning boeken als spreker. In zijn lezingen kan hij het hebben over alle onderwerpen waar hij onderzoek naar heeft gedaan.

Journalist
De Koning studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en ging vervolgens aan de slag als journalist. Hij schreef onder meer voor het Algemeen Dagblad, HP/De Tijd, Quote, NRC Handelsblad, FemBusiness en de Vara Gids. Ook werkte hij mee aan het magazine Maarten en is hij actief voor website Limboland.tv.

Als auteur schreef Bart de Koning meerdere werken. Zo publiceerde hij in 2008 het boek Alles onder controle. De overheid houdt u in de gaten. Het boek gaat over het verdwijnen van privacy.

Bureaucratie
In 2010 volgde het boek Operatie Blauw. Hierin schrijft hij over de bureaucratie binnen het Nederlandse politieapparaat.

U kunt Bart de Koning boeken als spreker. Als onderzoeksjournalist heeft hij zich verdiept in tal van onderwerpen en in zijn lezingen gaat hij daar dieper op in. De Koning wordt vooral veel geboekt voor lezingen over privacy. Hij spreekt onder ander voor professionals die een afweging moeten maken tussen het belang van privacy en veiligheid.

Wilt u Bart de Koning boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bart de Koning boeken

Voor prijzen het inhuren van Bart de Koning kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bart de Koning, sprekersburo Bart de Koning, boekingen Bart de Koning, boekingskantoor Bart de Koning, prijs Bart de Koning, Bart de Koning boeken, Bart de Koning huren, Bart de Koning inhuren, Bart de Koning kosten