036 848 11 21

Bart Brentjens boeken

Voormalig Mountainbiker en Olympisch kampioen Bart Brentjes is tienvoudig Nederlands kampioen in zijn sport. Sinds het beëindigen van zijn sportloopbaan geeft hij mountainbikeclinics. Ook kunt u hem boeken als spreker. In zijn lezingen heeft hij het over onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen en ondernemerschap.

Atlanta
Bart Brentjes boekte zijn grootste succes als mountainbiker tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Mountainbike was die Spelen voor het eerst een Olympisch onderdeel en Brentjes werd met zijn eerste plaats de eerste winnaar van de gouden medaille.

In 2000 viel hij tijdens de Spelen buiten de prijzen, maar in 2004 kwam hij in Athene ijzersterk terug, door de bronzen medaille te veroveren. Daarnaast werd hij tijdens zijn loopbaan tien keer Nederlands kampioen.

Eigen team
Na het beëindigen van zijn loopbaan werd Brentjens teammanager van zijn eigen team MTB. Ondanks het officiële einde van zijn loopbaan rijdt hij toch nog regelmatig wedstrijden en behaalt dan over het algemeen goede resultaten. In 2005 werd voor het eerst de mountainbikewedstrijd Bart Brentjens Challenge georganiseerd. Tijdens deze mountainbikemarathon worden in de geboortestreek van Brentjens in Zuid-Limburg afstanden van 45, 60 en 100 kilometer verreden.

Wilt u Bart Brentjens boeken als spreker? Neem voor een lezing of een clinic contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bart Brentjens boeken

Voor prijzen het inhuren van Bart Brentjens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bart Brentjens, sprekersburo Bart Brentjens, boekingen Bart Brentjens, boekingskantoor Bart Brentjens, prijs Bart Brentjens, Bart Brentjens boeken, Bart Brentjens huren, Bart Brentjens inhuren, Bart Brentjens kosten