036 848 11 21

Bart Boonstra boeken

De veelzijdige Bart Boonstra is acteur, zanger, presentator, mediatechnoloog en docent aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast kunt u Bart Boonstra boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator.

Mediatechnologie
Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Boonstra al een flinke staat van dienst opgebouwd. Hij studeerde mediatechnologie en is in die hoedanigheid werkzaam als docent aan de Hogeschool van Utrecht.

Daarnaast timmert hij aan de weg als acteur. Hij speelde onder andere in de populaire soapseries Onderweg naar Morgen en Goede tijden, slechte tijden.

Zijn veelzijdigheid blijkt verder uit zijn deelname aan de talentenjacht Popstars van SBS6. In het programma haalde hij zelfs de finale. Daarnaast was hij actief als reporter bij The Voice of Holland. Verder is hij regelmatig te bewonderen in reclamecampagnes op televisie.

Presentator
Als presentator was Boonstra in 2011 te zien in het Net 5-programma Secret Story. Voor SBS6 presenteerde hij Lekker Leuk Leven. Sinds 2013 is hij een van de gezichten van Nickelodeon en presenteert hij voor deze zender wekelijks het programma Nick Battle.

Wilt u Bart Boonstra boeken als spreker of dagvoorzitter? Hij kan in zijn lezingen alles vertellen over presenteren, acteren en mediatechnologie. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Bart Boonstra boeken

Voor prijzen het inhuren van Bart Boonstra kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Bart Boonstra, sprekersburo Bart Boonstra, boekingen Bart Boonstra, boekingskantoor Bart Boonstra, prijs Bart Boonstra, Bart Boonstra boeken, Bart Boonstra huren, Bart Boonstra inhuren, Bart Boonstra kosten