036 848 11 21

Barry Hughes boeken

Oud-voetballer en voormalig voetbaltrainer Barry Hughes was een van de meest opvallende verschijningen op de Nederlandse velden. Zo werd hij bekend met de carnavalskraker Ik wil op mijn kop een kamerbreed tapijt. U kunt Barry Hughes boeken als spreker. Hij geeft inspirerende lezingen over samenwerken en teambuilding.

Voetballer
Barry Hughes, die werd geboren in Wales, speelde in Engeland voor de club West Bromwich Albion. Nadat hij naar Nederland verhuisd was, speelde hij voor Blauw-Wit uit Amsterdam.

Na het beëindigen van zijn spelerscarrière, ging hij aan de slag als trainer. Hij werkte onder ander voor Harlingen en Alkmaar en werd vervolgens trainer van HFC Haarlem en Go Ahead Eagles. Ook was hij coach van Sparta, FC Utrecht, MVV, FC Volendam en het Belgische Beerschot. Hier beëindigde hij in 1989 zijn carrière als oefenmeester.

Carnavalskrakers
Sindsdien is hij vooral bekend van optredens in reclames en televisieshows. Ook is hij zanger van vrolijke carnavalskrakers. Daarnaast kunt u Barry Hughes inhuren als spreker. Hij vertelt enthousiast over onderwerpen als leiderschap en teamspirit. Op zijn kenmerkende wijze weet hij zijn publiek te prikkelen, te informeren en te vermaken. Wilt u Barry Hughes boeken als spreker? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Barry Hughes boeken

Voor prijzen het inhuren van Barry Hughes kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Barry Hughes, sprekersburo Barry Hughes, boekingen Barry Hughes, boekingskantoor Barry Hughes, prijs Barry Hughes, Barry Hughes boeken, Barry Hughes huren, Barry Hughes inhuren, Barry Hughes kosten