036 848 11 21

Barbara de Loor boeken

Voormalig Schaatsster Barbara de Loor werd meerdere malen Nederlands kampioen en eenmaal wereldkampioen. Barbara de Loor is tegenwoordig te boeken als spreker en dagvoorzitter. Ze vertelt in haar lezingen onder ander over de mouwen opstropen, doorzettingsvermogen en omgaan met tegenslagen.

Prijzen
Al vanaf haar jonge jaren was De Loor op het ijs te vinden. Haar ijzeren discipline leverde haar uiteindelijk een mooie carrière met tal van prijzen op, hoewel De Loor ook grossierde in vierde plaatsen op belangrijke toernooien zoals de Olympische Spelen. Haar belangrijkste overwinning boekte zij in 2005. In het Duitze Inzell werd zij wereldkampioen op de 1000 meter.

In 2006 stopte zij met haar sportcarrière maar verdween allerminst uit de schijnwerpers. Zo was zij onder andere te zien in het programma Dancing with the Stars. Net als tijdens haar schaatsloopbaan toonde zij hier haar tomeloze inzet en uiteindelijk wist zij de wedstrijd zelfs te winnen. Daarnaast was zij betrokken bij programma’s als de Afvallers en Nederland in ontwikkeling.

Gezonde levensstijl
De Loor heeft de gezonde levensstijl uit haar sportcarrière altijd behouden en probeert die ook op anderen over te brengen. Zo schreef ze het boek Lekker! Leven, eten en bewegen met Barbara de Loor. Hierin geeft ze voedings- en bewegingsadviezen.

Verder is De Loor ambassadeur van de KPN Junior Schaatsclub, waarmee zij kinderen leert schaatsen. Daarnaast is zij voorzitter van de stichting Vrouwelijk Schaatstalent naar de Top en ambassadrice van de stichting Right to Play.

Binnen het bedrijfsleven is De Loor een geliefd spreker. Dit komt mede door haar positieve instelling. Op boeiende wijze vertelt zij in haar lezingen over het behalen van doelen en het omgaan met tegenslagen.

 

Wilt u Barbara de Loor inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Barbara de Loor boeken

Voor prijzen het inhuren van Barbara de Loor kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Barbara de Loor, sprekersburo Barbara de Loor, boekingen Barbara de Loor, boekingskantoor Barbara de Loor, prijs Barbara de Loor, Barbara de Loor boeken, Barbara de Loor huren, Barbara de Loor inhuren, Barbara de Loor kosten