036 848 11 21

Barbara Barend boeken

Sportjournaliste Barbara Barend is bekend als presentator van programma’s als Voetbal Insite en bij Eredivisie Live. Ook schrijft zij diverse columns en zij is de medeoprichter van de sportglossy Helden. U kunt Barbara Barend boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Tennis
De dochter van journalist Frits Barend, was in haar jeugd een begenadigd tennistalent. Met haar tennisbeurs studeerde zij bedrijfskunde aan de Universiteit van Texas in de Verenigde Staten, waar zij in 1996 afstudeerde.

Al tijdens haar studententijd deed zij haar eerste journalistieke ervaring op als freelance medewerker van Webber Magazine. Toen zij terugkeerde in Nederland ging zij in Amsterdam tennisles geven. Daarnaast schreef zij een column voor Het Parool.

AT5
Al snel stapte zij echter over naar de televisie en werd presentator en eindredacteur bij de Amsterdamse zender AT5.  Vervolgens ging zij op de landelijke televisie programma’s als Z@ppsport en Voetbal Insite presenteren. Later was zij te zien bij Eredivisie Live en het programma Vrouw & Paard.

In 2009 begon zij met haar vader de sportglossy Helden. Ook presenteerden vader en dochter het programma Barend & Barend. Daarnaast is Barbara Barend een van de verslaggevers van Fox Sports Eredivisie.

Wilt u Barbara Barend inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Barbara Barend boeken

Voor prijzen het inhuren van Barbara Barend kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Barbara Barend, sprekersburo Barbara Barend, boekingen Barbara Barend, boekingskantoor Barbara Barend, prijs Barbara Barend, Barbara Barend boeken, Barbara Barend huren, Barbara Barend inhuren, Barbara Barend kosten