036 848 11 21

Barbara Baarsma boeken

Barbara Baarsma inhuren of boeken
Hoe word je als Nederlandse econoom een bekende Nederlander? Door complexe materie begrijpelijk en met gedrevenheid uit te leggen en bespreekbaar te maken. Bij voorkeur in tv-programma’s met een hoge kijkdichtheid. Het is Barbara Baarsma (1969) gelukt. Haar bekendheid, passie en eloquentie maken dat bedrijven en organisaties haar graag inhuren en boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Barbara Baarsma boeken als spreker
Door Barbara Baarsma te boeken als spreker, bent u verzekerd van een inspirerende lezing met een actuele inhoud en dikwijls scherpe invalshoek. Vanuit het hoofdthema ‘economie’ legt Barbara originele verbindingen met tal van sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Ze weet alles van marktwerking- en mededingingsmechanismen en gaat de discussie niet uit de weg. Als dagvoorzitter weet ze discussies op gang te brengen en te sturen.

Baarsma studeerde aanvankelijk Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, maar werd uiteindelijk professor in de economie. Ze behoort tot de bekendste en invloedrijkste economen van Nederland. Sinds 2009 bekleedt zij een hoogleraarschap aan de Universiteit van Amsterdam. In 2012 werd zij benoemd tot kroonlid van de SER (Sociaal-Economische Raad) en sinds 2016 is zij actief als directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank.

Ook u kunt Barbara Baarsma inhuren
Dat de bekende econome een deskundige en vooral vurige spreker is, blijkt steeds opnieuw tijdens haar vele optredens in onder meer Buitenhof en De Wereld Draait Door. Haar kennis is echter niet voorbehouden aan opiniërende tv-programma’s en het grote publiek. Ook u kunt Barbara Baarsma exclusief inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congressen, seminars en bijeenkomsten.

Barbara, lid van menig commissie en veel gevraagd als commissaris/toezichthouder bij maatschappelijk relevante organisaties, heeft ruim 20 jaar ervaring in toegepast economisch onderzoek. Hierdoor is haar expertise breed. Ze is niet alleen ingevoerd in de ‘wetten van de economie’, maar bovendien in thema’s als bedrijfsprocessen, nieuwe verdienmodellen en de betekenis van Europa voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Uit haar vele optredens op tv en als spreker tijdens uiteenlopende zakelijke en maatschappelijke events, blijkt dat Barbara Baarsma kritisch en scherp durft te zijn, maar altijd met een inlevende en optimistische ondertoon. Als spreker, presentator of dagvoorzitter zet zij uw congresgangers en zakenrelaties aan tot nadenken over actuele en urgente onderwerpen als de EU en de euro, de financiële sector, de houdbaarheid van onze pensioenen, de betaalbaarheid van de zorgsector, de tweedeling in de maatschappij en de toekomst van de Nederlandse economie.

Contact leggen met Barbara Baarsma
Wilt u professor en bekende Nederlander Barbara Baarsma inhuren als spreker? Of als presentator of dagvoorzitter voor uw bedrijfsevenement of congres? Zodat complexe onderwerpen voor iedereen tot leven komen en begrijpelijk worden? Neem voor meer informatie over haar mogelijkheden en beschikbaarheid contact op met Sprekersbureau. Wij kunnen haar direct voor uw event boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Barbara Baarsma boeken

Voor prijzen het inhuren van Barbara Baarsma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Barbara Baarsma, sprekersburo Barbara Baarsma, boekingen Barbara Baarsma, boekingskantoor Barbara Baarsma, prijs Barbara Baarsma, Barbara Baarsma boeken, Barbara Baarsma huren, Barbara Baarsma inhuren, Barbara Baarsma kosten