036 848 11 21

Ati Dijckmeester boeken

Ati Dijckmeester is een ervaren televisie- en radiomaakster die al sinds de jaren zestig betrokken is bij diverse programma’s. U kunt profiteren van haar schat aan kennis en Ati Dijckmeester inhuren als spreker en dagvoorzitter. Ook is zij beschikbaar voor brainstormsessies en lezingen waarin zij haar kennis en visie deelt met haar opdrachtgever.

Televisie
De loopbaan van Dijckmeest begon in 1965 met het VARA-televisieprogramma Fenklup. Hierna was zij voornamelijk betrokken bij diverse programma’s op de radio.

In 1972 ging zij werken voor de NCRV waar zij diverse programma’s ging presenteren en in 1975 keerde zij terug bij de VARA, waar zij een van de presentatoren van het satirische consumentenprogramma Hoe Bestaat Het werd.

Documentaires
Vervolgens was Dijckmeester presentatrice van de actualiteitenrubriek Achter het Nieuws. Ook presenteerde zij bij de NCRV programma’s als Passage en Hollands Welvaren. Ook bleef zij actief voor de radio en werkte mee aan programma’s als Dingen die Gebeuren. Ook heeft Dijckmeester een groot aantal documentaires geproduceerd.

 

Wilt u Ati Dijckmeester boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ati Dijckmeester boeken

Voor prijzen het inhuren van Ati Dijckmeester kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ati Dijckmeester, sprekersburo Ati Dijckmeester, boekingen Ati Dijckmeester, boekingskantoor Ati Dijckmeester, prijs Ati Dijckmeester, Ati Dijckmeester boeken, Ati Dijckmeester huren, Ati Dijckmeester inhuren, Ati Dijckmeester kosten