036 848 11 21

Astrid Joosten boeken

Astrid Joosten is een veelzijdige presentatrice die sinds het eind van de jaren tachtig furore maakt op de Nederlandse televisie. Bij Sprekersbureau.com kunt u haar tevens inhuren als spreker, dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Zij is betrokken, serieus en bereidt zich altijd zorgvuldig voor.

Presentatrice
Joosten verscheen voor het eerst op televisie met de veelbekeken talkshow Jongbloed en Joosten. Vervolgens presenteerde zij programma’s als De Verleiding en De Show van je leven.

Al vele jaren is zij tevens de presentatrice van de populaire quiz Twee voor Twaalf. In 2004 was zij bovendien te zien in een kinderversie van Twee voor Twaalf. Daarnaast was zij te zien in programma’s als 16 miljoen rechters, Hof van Joosten, Alles draait om geld en Kanniewaarzijn.

Auteur
Joosten schreef daarnaast het boek Verboden Liefdes, dat in 2002 uitkwam. Hiervoor interviewde zij elf vrouwen die een relatie onderhouden met een getrouwde man. Samen met Ruud van Marion, degene die de vragen van Twee voor Twaalf voorbereidt, publiceerde zij in 2004 het boekje Dat zoeken we even op. Samen met Thèrese Boer bracht zij in 2007 het boek Gek op wijn uit. Een jaar later volgde Vrouwen gek op wijn. In 2008 bracht zij, opnieuw met Van Marion, het boek Koken met Twee voor Twaalf uit en in 2010 publiceerde Joosten Onmogelijke Liefdes.

Astrid Joosten is tevens de perfecte spreker of dagvoorzitter voor een inhoudelijke bijeenkomst. Daarnaast kan zij worden ingehuurd voor een talkshow op maat. Wilt u Astrid Joosten boeken? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Astrid Joosten boeken

Voor prijzen het inhuren van Astrid Joosten kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Astrid Joosten, sprekersburo Astrid Joosten, boekingen Astrid Joosten, boekingskantoor Astrid Joosten, prijs Astrid Joosten, Astrid Joosten boeken, Astrid Joosten huren, Astrid Joosten inhuren, Astrid Joosten kosten